lørdag den 1. juni 2013

Nivå Center løb 2013

For 24. gang afholdtes Nivå Center løbet. I alle årene er det arrangeret af min veteranbilsinteresserede gode kollega Willibald Farbmacher.
Han er bilentusiast og brænder for veteranbiler. Han har 3 spændende gamle biler selv plus en ekstra bil til daglig brug.
Med min bil nr. 2 i indkørslen har jeg jo udråbt mig selv til at være spirende bilentusiast. Willibalds første tur i år med kalechen slået ned var i øvrigt i min 1998 model Renualt Megane en eftermiddag ude på arbejdet. Willibald synes at jeg skulle komme forbi Nivå løbet med familien, så det blev skrevet i kalenderen i det tidlige forår.
Nivå løbet blev fuldtegnet allerede i starten af januar, som understreger at det er et velorganiseret løb, som mange gerne vil deltage i.
Sus, ungerne og jeg deltog som officials.
I dag startede det med live musik og fælles morgenmad på torvet i Nivå.
Kl. 11 kørte alle bilerne ud på en rute rundt i Nordsjælland. Det var en smuk tur hvor vejret på årets første sommerdag var med os.
At køre gennem landskabet med taget nede på en dag som i dag bliver jeg forhåbentlig aldrig træt af. Det sjove er at prisen på bilen betyder meget meget lidt for at få en fantatisk oplevelse. Heldigvis, for der deltog flere biler til adskillige millioner stykket! Nogle har arvet bilen, andre har købt deres for årtier siden. Simon Spies' gamle Jaguar E-type og Mads Skjerns Morris fra Tv-serien Matador deltag blandt andet også i dag.
Meeen jeg er nu lidt for ung til en veteranbil...endnu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar