søndag den 30. juni 2013

Polterabend


I går holdt vi polterabend for min søster Anni og min kommende svoger John, som skal giftes om 14 dage.
Vi var i alt 12 familiemedlemmer og venner som overraskede dem kl. 08 i går morges. Vi fik hurtigt stablet morgenmad på benene og derefter blev de smukt klædt ud.
Så kørte vi til Kragerup Gods, hvor vi skulle tilbringe dagen i trætoppene hos Kragerup Go High. Efter en grundig introduktion i seler og sikkerhedsforanstaltninger, blev vi sluppet løs på egen hånd. Det skal siges, at det simpelthen stod ned i stænger i timevis, men da der jo som bekendt ikke er noget at stille op med vejret, fortsatte vi med højt humør. Vi startede med begynder-banen, som bød på mange svære forhindringer og svævebaner.
Vel nede på jorden igen, lavede vi en grill-selv burger og fik varmen i en hytte med to terrasse-varmere.
Efter frokost var det holdt op med at regne og nogle af os fortsatte klatringen, denne gang på en middelsvær bane. Og jeg skal da lige love for at man blev udfordret både fysisk og psykisk. Vanskelige forhindringer skulle forceres, mange meter over jorden vel at mærke.
Med rystede knæ lykkedes det mig at gennemføre banen og det samme var tilfældet for min seje mor.
Efter klatringen slog vi lejr i jordhøjde i Kragerup Gods' park. Her havde vi medbragt kaffe, kolde drikkevarer, kage, snacks og frugt. Vejret var klaret flot op og solen skinnede nu. Parken var meget smuk og en kaffepause var i den grad tiltrængt!
Vi havde også medbragt grej til en udendørs Wellnessoplevelse til Anni og John. De fik badekåber på, fik et varmt fodbad og fik lagt en skøn muddermaske. Så fik de begge neglelak på hænder og fødder, farvet striber i håret og fik tatoveringer hid og did. Anni fik også en fin, frisk makeup. Alt sammen krydret med servering ad libitum med drikkevarer.
Efter 1 1/2 times hygge, pakkede vi sammen og kørte til Slagelse, hvor vi skulle spise og derefter bowle.
Kl. 21 kørte vi ned til Birgitte i Korsør, hvor vi sluttede en god dag af med natmad. Her var der tavs enighed om, at vi ikke ville fortsætte i byen, da alle var trætte efter en god, god polterabend.
Next stop Bryllup!

1 kommentar:

  1. Det lydder som en super sjov polterabend Håber I også fik et super bryllup :-)

    SvarSlet