fredag den 28. juni 2013

Studenterne er løs!

Prøv lige at holde ved siden af sådan flok i åben bil! Er du gal en larm! Men hold da op, hvor er de glade og det bringer uvægerligt minder frem fra 1995, hvor jeg selv stod på ladet af en flot pyntet lastbil og hujede med en Tuborg i hånden sammen med alle mine klassekammerater. Man kan ikke lade være med at smile af disse unge, unge mennesker, for hvem hele verden ligger åben. Nu starter voksenlivet dog også for alvor med de store spørgsmål: "Hvad skal jeg nu?", "Hvad vil jeg bruge mit liv på?", "Hvor ender jeg?". Sikke en proces man skal i gennem inden man ender i et parcelhus i forstaden, gift med børn og et job i det offentlige. Jeg tilslutter mig det som Rasmus netop sagde: "ja, jeg bytter sgu ikke!". Vi har et rigtig godt liv synes jeg og jeg misunder egentlig ikke studenterne, men ønsker dem alt godt i fremtiden og minder mig selv om, at hver ting har sin tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar