torsdag den 20. juni 2013

Time out

Vi er her endnu, vi ER i live, men vi har simpelthen så meget om ørene for tiden.
Pt. er min arbejdstid fordelt på tre meget forskellige arbejdsområder: handicapområdet, den sælige uddannelsesydelse og de ledige akademikere. Det er heldigvis kun indtil 01. juli 2013, hvorefter jeg kan hellige mig de ledige akademikere på fuld tid.
Men hold nu op, hvor jeg føler, at de sidste ressourcer bliver trukket ud af mig i øjeblikket i forhold til de arbejdområder jeg skal væk fra. For man er lige pludselig kommet i tanke om, at jeg hellere må lære min efterfølger op. Oveni mine egne arbejdsopgaver.
Mit nye job er spændende og lovende, men der er naturligvis oceaner af ny viden, nye funktioner og oplæring, som tærer på de mentale krafter.
Oven i det har vi fuldt program i weekenderne samt mange fremvisninger af huset. DET er dejligt, det er skønt ingen tvivl om det.
Derudover kommer praktiske gøremål og fritidsaktiviteter (har jeg ikke sunget den her sang før?).
Vi er brugte, færdige, finito om aftenen. I går tog Rasmus og jeg en powernap på 20 minutter efter børnene var lagt. Vi burde nok være gået i seng i stedet.
We´ll be back!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar