lørdag den 20. juli 2013

All dressed up


Som jeg antydede i et tidligere indlæg, så bliver Familien Johansen formentlig ikke meget pænere
end vi var i lørdags, da vi skulle til bryllup. Jeg havde købt ny kjole fra Noa Noa med matchende cardigan og høje sko. Jeg havde tillige været til frisør for at få sat hår og lagt makeup. Rasmus var i jakkesæt med ny skjorte og slips. Pigerne var i det helt store skrud med kjoler fra Pomp de Lux, cardiganer strikket af Johns mor Kirsten og håret sat op med blomster. Som Mille sagde: "Jeg ligner en lille dame". Jo, jeg synes godt vi kunne være os selv bekendt den lørdag. Det er dejligt at få en sjælden lejlighed til at skeje helt ud. Familieportrætterne er taget af Svigermor Birthe i lørdags, lige efter vi er kommet ud af Venslev kirke, hvor Anni og John blev viet. Nu er stadstøjet dog skiftet ud med arbejdstøjet, for nu skal de næste 14 dage gå med oprydning, sortering, pakning og flytning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar