tirsdag den 16. juli 2013

Christianiacyklen er solgt

Hver ting til sin tid.
Her til aften solgte vi vores elskede Christianiacykel til en Line fra Sydhavnen.
Hvis bare hun bliver halvt så glad for den, som vi har været, så får hun mange fantastiske oplevelser med den.
Vi købte cyklen da den var 3 år gammel af en familie fra Valby tilbage i 2007. Det øsregnede kan jeg huske, for det var mig der cyklede den hjem til Hvidovre.
Maja var ikke engang fyldt 2 år og Mille var baby. I starten sad Mille på gulvet i sin autostol, mens Maja bredte sig alene på bænken. Siden hen rykkede Mille også op på bænken, hvor de fastspændt med politisk korrekt hoftesele, har siddet skulder ved skulder i sol, blæst, regn- og snevejr i hundredevis af kilometre. Ja måske nærmere tusindvis.
Vi har brugt den cykel enormt meget, den har i årevis løst logistikken med aflevering og afhentning af pigerne hos dagplejemor, vuggestue, børnehaven og her senest folkeskolen.
Legekammerater er fragtet hjem i hopetal, og cyklen har bragt meget glæde hos de børn, som ikke selv har været så heldige at til hverdag blive kørt rundt, som passager i første parket.
Den har været pakæsel ved skolefødselsdage og dagligdags indkøb.
En Christianiacykel er den ægte vare - måske ikke den kønneste eller letteste, men den dur. Den kan holde til at blive brugt, til hverdag og til fest. Den er med sine 3 hjul sikker at cruise hjem fra fest på, hvilket vi har gjort mere end en gang!
Sus har også engang hentet 100 kg briketter hjem til brændeovnen. Rugbrødsmotoren var på hårdt arbejde, men det lykkedes da.
Som de glade hippier vi er...har jeg endda kørt rundt med Sus!
Cyklen har været udgangspunkt for utallige udflugter og ture i nærmiljøet. Proppet med tæpper, lyskæder og alverdens ting og sager har den ædt kilometre dagligt.
Hvorfor så sælge den? Pigerne cykler selv mere og mere, og de seneste måneder har den stået mere og mere stille hjemme foran køkkenvinduet.
Maja er så stor nu, at hun ikke længere kan sidde under kalechen uden at toppen af hovedet skraber på. At vi skal flytte gjorde beslutningen nem.
5 dages annoncering i Den blå Avis, og så blev den solgt til sin nye glade ejer.
Tillykke og pas godt på den...suk.

1 kommentar:

  1. Snøft, der er så tomt under overdækningen uden den...

    SvarSlet