tirsdag den 16. juli 2013

Et fantastisk bryllup!Nu er det vist på tide med et par billeder fra Anni og Johns fantastiske bryllup  i lørdags. De blev viet kl. 14i den smukke Venslev kirke, hvor John arbejder. Venner og familie var vidne til at de sagde ja til hinanden. Meget smukt og rørende. Vi havde jo en ekstra aktie i spil, da vi var leverandører udi brudepiger. Men de klarede opgaven med bravur og vi var meget stolte.
Efter vielsen og den traditionelle kasten med ris, kørte brudeparret bort i Rasmus´ flot pyntede Renault Megane og aldrig har den taget sig pænere ud (jeg tror sgu vi gemmer et billede til en kommende salgsannonce).
Festen foregik i det nærliggende Bøgelunde Forsamlingshus, hvor der var lækker mad fra Madam Bagger i Korsør, våde varer ad libitum, god musik fra DJ´en og mange rørende taler og sange. Min søster og Tina og jeg fik også fremført vores tale (med tilhørende Powerpoint-show) tilfredsstillende.
Festen sluttede først ud på de små timer, hvorefter brudeparret overnattede på Menstrup Kro. Pigerne, Rasmus og jeg var "gave-passere" og overnattede i forsamlingshuset. Egentlig en win win-situation, for det var dejligt bare at kunne crashe på en luftmadras. Fem meter fra festen.
Næste dag samledes vi et par stykker til oprydning og ud på eftermiddagen luskede vi af mod København.
Bryllupsfester er de ultimative fester, for alt er glæde, lykke og kærlighed. Dem vil vi gerne have flere af...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar