mandag den 1. juli 2013

Farvel Rådhus...

... Goddag Finsensvej!
Så blev det 01. juli og jeg kan nu endelig hellige mig ét arbejdsområde. Jeg fik rundet de andre to godt af i sidste uge synes jeg og håber at mine efterfølgere er enige.
Jeg har været superglad for at være på Rådhuset de sidste par år og har haft meget søde og rare (og mange) kollegaer. Jeg er dog nu helt klar til min nye tilværelse på Finsensvej, hvor man må sige at forholdene er en smule mere moderne. Her skal man ikke tage hensyn til en aldrende bygning med lange, trange gange og skrappe sikkerhedskrav. Nej, her er der et lyst, venligt og imødekommende miljø. Og så er kaffen god!
Den eneste lille bet er, at jeg atter en gang er kontraktansat, denne gang til årets udløb. Så i julegave ønsker jeg mig en ansættelse uden slutdato (hørte du det Julemand?).
Men p.t. vælger jeg en meget Mindfullness-agtig tilgang til situationen og fokuserer på det der er nu. Peace out!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar