torsdag den 25. juli 2013

Flere minder...

Nu er vi nået til vores kontorhjørne, hvor mange sjove ting dukker op. Et fint scanningsbillede af Mille-mus inde i min mave og en "Wanted-plakat" jeg lavede af pigernes første pas-fotos, hvor de ærlig talt ligner noget der er løgn. Jeg husker, at vi fik taget billederne hos en fotohandler i Hvidovre Stationscenter og vi havde vores hyr med at få pigerne til at lade sig fotografere. Vi bestak dem med is og fik alligevel et skidt resultat. Heldigvis har de begge fået nye pas siden.
De nederste billeder viser en klassiker herhjemme. Det er et fødselsdagskort til mig fra Rasmus, som jeg fik på min 32 års fødselsdag i 2008: Et gratis go-card med et "thumbs up" motiv ("du er ok") og en personlig hilsen i et hastigt skraveret hjerte på bagsiden (skrevet med sprittusch): "Tillykke med f.dagen. Jeg elsker dig".
F.dagen??? Jo, altså der var ikke plads til at skrive fødselsdagen...
Godt, at han skriver at han elsker mig, for man kunne da ærlig talt blive i tvivl med sådan et kort.
Jeg mobber ham jævnligt med det, for det er da for grineren altså!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar