mandag den 29. juli 2013

Flytte-føljetonen, del 9.


Søndagen blev brugt til at flytte møbler i varevognen. Vi fik hjælp af vores gode ven Lars, som ignorerede det meget varme vejr og i løbet af fem timer havde han og Rasmus flyttet det meste af vores habengut. En super hjælp.
Rasmus og jeg kørte (forhåbentligt) det sidste læs affald på genbrugpladsen. Her røg vores seng, som sang på sidste vers. Nu sover vi på madrasser på gulvet og jeg bruger noget så festligt som to rammer øl som sengebord.
Nu består hjemmet kun af de sidste livsnødvendigheder (bl.a. sofa, tv og Internet) og ting der skal med i sommerhuset.
Om eftermiddagen havde Lars' søde kone Lene inviteret på mad til de hårdtarbejdende flyttefolk. Superlækkert og lige hvad vi havde brug for.
Jeg er faktisk ret imponeret over, hvad vi har kunne nå på lidt over en uge. Dels har Rasmus og jeg virkelig knoklet på, dels har vi fået hjælp af min far og Lars og altafgørende har været, at børnene ikke har været hjemme. Det ville have været en helt anden proces og vi ville ikke have nået så langt som nu. En kæmpestor tak til Birthe og Torben for at have pigerne på ferie.
Vi skal forøvrigt hente dem i eftermiddag. Vi savner dem og har faktisk aldrig været adskilt fra dem så længe før.
Jeg er spændt på, hvad de siger til deres næsten tomme hjem.
Denne uge kommer til at gå med de sidste småting kombineret med hygge med ungerne. Torsdag kommer min mor og giver nok et nap med haven og rengøringen. Og så står den på solferie sydpå!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar