søndag den 21. juli 2013

Flytte-føljetonen, del 2.

I dag er vi begyndt at fylde flyttekasser m.v. ind i vores opmagasineringsrum. Vi har også igen i dag besøgt genbrugpladsen et par gange. Vi har nu forholdt os til hver eneste genstand i skuret og hermed føler vi, at det værste er overstået. Nu mangler "kun" huset, som vi starter på i morgen.
Vejret er jo strålende og meget varmt, så vi husker at holde mange pauser, hvor vi drikker vand og spiser saltstænger. Vi sprang frokosten over og holdt derfor tidligere fyraften.
Vi grillede svinemørbrad og fik kartofler, salat, tzatziki og øl til. Superlækkert. Den opløftede stemning løb løbsk og vi havde en lille vandkamp hen over bordet, der endte med at vi kylede et glas vand på hinanden. Godt ungerne ikke er hjemme!
Bagefter kørte vi en tur til Greve, hvor vi tog årets første dukkert i (kolde) Køge Bugt. En endog meget frisk oplevelse.
Hjemme igen har vi nu tændt op i bålet og lavet os en Gin & Tonic som vi nyder mens vi hører Tour de France på P3. Så selv om det er flytte-ferie, sørger vi for at forkæle os selv om aftenen. Og ganske velfortjent, hvis jeg skal sige det selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar