tirsdag den 23. juli 2013

Flytte-føljetonen, del 4.

Nu begynder vi at synes, at alt denne pakken så småt trækker tænder ud. Vi pakker og pakker og pakker og synes alligevel ikke at vi kommer nogle vegne. Men det gør vi jo. I hvert fald hober flyttekasserne sig op alle vegne. Og det er måske netop dét, der går os på nerverne. Vi kan først flytte dem (og møbler) i weekenden, så pt. er her så ufatteligt rodet.
Samtidig er det også svært at pakke, da vi jo skal bo her en stund endnu.
Vi er dog næsten færdige med køkkenet og mangler kun et par skuffer og skabe derude.
Vi nåede også at se på et hus i dag. Et lækkert hus, dog med et par issues, der skal overvejes nøje.
På aftenens køretur tog vi ud på Amager hvor vi spiste fantastisk, hjemmelavet is på Ismageriet på Kongelundsvej 116. Jeg fik tre kugler med hhv. citron/lakrids/hvid chokolade-, Bananansplit- og peanut/choco/karamel-smag og en kæmpeklat guf for 39 kr. Superlækkert!
Derefter kørte vi til Amager Strandpark, hvor vi havde tænkt os en dukkert. Men vi synes det var for koldt, så vi sad blot og nød udsigten en stund.
Hjemme igen droppede vi bålet til fordel for pc'erne og skiftede drinks' ne ud med kaffe (i plastickrus, for de andre er pakket).
I morgen er planen at blive færdig med køkkenet og få startet på vaskerum/fyrrum og/eller børneværelse/kontor.
Men først en god nats søvn.
Vi har forøvrigt talt i telefon med vores unger i dag, som pt. opholder sig i Jylland. De har det skønt og hygger sig med bedsteforældre mv.. Dejligt at vide og en stor hjælp for os, som ikke kan tilbyde dem meget spas i øjeblikket.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar