fredag den 26. juli 2013

Flytte-føljetonen, del 6.

Vi har fyldte flyttekasser overalt nu og rodet begynder at blive ret uoverskueligt. Til gengæld er det vi mangler at pakke nu ved at kunne overskues. Kontoret skal pakkes færdigt i morgen og så skal vi have kigget på vores tøj. Hvad skal med og hvad skal ikke med. Resten skal nedpakkes således, at vi nemt kan få fat på det. Det kan sørme hurtigt blive vinter.
Men alt i alt er vi godt med og i morgen vil vi også begynde at skille møbler ad, hvor det er nødvendigt.
Aftenens udflugt gik til Østerbro, hvor vi spiste lækker thai-mad på Silom Thai Restaurant på Østerbrogade. Derefter gik vi ned til Trianglen, hvor man kan få "Byens billigste Ben & Jerrys is". Og jeg tror det er rigtigt, for vi fik hver et bæger med to KÆMPE kugler af den lækre is for kun 30 kr pr. næse. Mums!
Således veludstyret med is, slentrede vi tilbage mod bilen. Undervejs passerede vi Brumleby, som er et helt unikt sted og en stille oase midt i storbyen. Her står Christianiacyklerne parkeret ved hvert andet hus (snøft, såden én havde jeg engang), vasketøjet tørrer mellem træerne og bonderoserne står i flor. Ren idyl.
Brumleby blev opført af Lægeforeningen i årene 1853-1872 som sunde og billige boliger til arbejderklassen, som følge af den store koleraepidemi i 1853.
Vi kom også forbi Østerbro Stadion, et sted, som nok forlængst er blevet overskygget af sin storebror "Parken". Østerbro Stadion blev indviet i 1912 som landets første atletikstadion og senere ombygget til at også kunne rumme en fodboldbane for at aflaste Idrætsparkens græstæppe.
Ret interessant hvad man kan nå at opleve på en is' tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar