fredag den 19. juli 2013

Lavtgående fly

Og det er der sådan set ikke noget at udsætte på, for vi opsøgte dem selv i går på vej hjem efter Cirkus Summarum. Vi slog taget ned på Den Blå og kørte ud til Kystvejen langs lufthavnen. Her kunne parkerede Rasmus lige under indflyvningsruten, således at vi fik set flyene nedefra fra nærmeste hold. En rigtig sjov oplevelse.
Det minder mig om engang for mange år siden, FB (Før Børn), hvor vi havde en Honda med soltag. Der kørte vi også ud samme sted og kiggede på flyvere. Vi så mange fly flyve over os og pludselig fik vi øje på noget lidt anderledes i det fjerne. I stedet for to landingslys var der fire. Vi ventede spændt og pludselig fløj der et KÆMPEstort fly med fire motorer lige over hovederne på os. Jeg husker, at vi skreg i vilden sky, for det føltes som om den ville flyve direkte igennem bilen.
Jeg ved ikke helt hvad det var for en slags, men sandsynligvis en Boeing 747 (aka en Jumbojet), som kan rumme ca. 400 personer.
Den var i hvert fald stor og vi har aldrig glemt oplevelsen. Dem vi så i går var knapt så store, men larmede alligevi godt må man sige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar