onsdag den 31. juli 2013

Mens vi venter...

... på at skulle sydpå på badeferie med familien. Og egentlig venter vi nok også på at skulle ud af huset, for her er simpelthen så skrællet, at man stort set intet kan lave. Måltiderne indtages ved campingborde og børnene leger tappert på gulvet med hvad der er tilbage af unedpakket legetøj.
Vi tager derfor på udflugter. Desværre har vejret jo været ret utilregneligt de sidste par dage (sol-regn-sol-skybrud-sol) så hele dage ved stranden har ikke været en mulighed.
I stedet har vi kastet os over Københavns gratis tilbud. I går var vi i Havnebad for første gang nogensinde. Vi valgte Copencabana ved Fisketorvet, da der er et børnebassin på 0,70 cm. Udover børnebassinet er der et springbassin med 1, 2 og 3 meters vipper. Desuden er der et 25 meters bassin til svømmere. Alt sammen i det reneste havnevand (Øresund). En rigtig sjov oplevelse og så er det da for sejt at vandet er så rent i Københavns Havn at man kan bade i det. Bagefter kørte vi til Trianglen (igen) og købte Ben & Jerrys is som hele familien er vilde med.
I dag kørte vi til en bemandet legeplads på Elefantens Bastion på Christianshavns Vold. Her kastede tøserne sig straks over nogle cykler og susede afsted. Legepladsen havde mange tilbud såsom klatrestativer, boldbaner, gynger, svævebane, et stort "hamsterhjul", bordtennis m.v. Et rigtig godt og trygt sted. Vi blev der indtil et regnskyl satte en stopper for legen.
Det er egentlig mærkeligt, for jeg har været så glad for at bo her i vores lille hus og havde troet, at det ville være svært at skulle herfra. Men lige nu, efter mere end en uges intensiv pakning og flytning, er jeg helt klar på en ny (midlertidig) tilværelse. Faktisk må det gerne være lige om lidt. Det er det så heldigvis også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar