torsdag den 4. juli 2013

Så har pakkeposten været her...

... igen! Rasmus øffede i et tidligere indlæg over, at jeg vist er på fornavn med kvarterets pakkepost. Det er ikke helt sandt, men det ER nok rigtigt, at jeg ene kvinde kan holde pakkeposten kørende her i kommunen.
Tro det eller la' vær', men jeg hader faktisk også at shoppe. I fysiske butikker altså. Men online slår jeg mig løs. Jeg køber tøj (primært til ungerne), bøger, garn, plejeprodukter og altså også sko. Altsammen gode og nyttige ting synes jeg selv.
Jeg har i dag fået mine nye sommersandaler. Mine gamle Birkenstock kunne ikke mere, så de måtte jo straks erstattes. Jeg er ikke særlig opfindsom, så jeg har atter købt en Birkenstock sandal i sølv, dog i en anden model. Jeg er allerede helt vild med dem og glæder mig til at tilbringe sommeren med dem på.
Og pakkeposten? Han kommer skam igen i morgen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar