mandag den 26. august 2013

8 år

I dag bliver vores dejlige Maja 8 år. Det kan vi jo naturligvis slet ikke forstå. Og dog. For når vi ser på hende kan vi jo godt se, at hun er rendt i vejret. Og hendes hænder er også en kende større end da hun var nyfødt.
I dag er det tredje dag vi fejrer hende, det er jo helt royalt. I lørdags holdt vi fødselsdag for familien i Korsør, hvor vi hyggede med brunch og kaffe og kage.
I går holdt vi børnefødselsdag for pigerne i klassen. Vi havde slået os sammen med Yasmin og hendes forældre og kunne holde festen hjemme hos Yasmin, da vi jo pt ikke har et hus. Det gik rigtig godt og alle var glade.
Her til morgen stod jeg tidligt (endnu tidligere) op og bagte croissanter og pyntede morgenbord. Kl. 05.30 vækkede vi fødselsdagsbarnet med sang og så spiste vi morgenmad og åbnede gaver.
Vi havde købt et par rigtige fodboldstøvler til hende og var meget spændt på reaktionen. Hun blev meget glad, og de passede heldigvis perfekt. Og inden kl. slog 7 havde hende og Rasmus afprøvet støvlerne med en fodboldkamp på græsplænen.
I dag skal hun fejres i klassen og skal dele slikkepinde ud. I eftermiddag laver jeg livretten (spaghetti med kødsovs) og så skal vi have is til dessert.
Og SÅ er der ikke mere fødselsdag for den 25 øre...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar