onsdag den 21. august 2013

Alting har sin plads
Det er noget af en bedrift at få fire personer + plus to katte til af bo og opholde sig på under 45 m2. Én ting er at være der i weekenden, men at bo der til dagligt er en pladsmæssig udfordring.
Altså sommerhuset har nu engang den størrelse det altid har haft (dog plus hems), så det er ikke der skoen trykker. Næh, det er alt vores habengut: skoletasker, svømmetøj, fire computere, strikketøj, katteskåle, madvarer, vasketøj og eller mindst tøj og sko.
Men sørme om vi ikke har klaret det, så alt nu har sin plads. Vores tøj hænger på garderobestativer i annekset (20 bøjler til hver. Slut), og vasketøjskurven, svømme- og gymnastiktøj opbevares også der. Katteskålene står på en fin bakke i entreen, her har skotøj, overtøj og skoletasker også hjemme. Bøgerne i reolen i entreen har måttet vige pladsen til fordel for madvarer.
Strikketasken har allernådigst fået lov til at stå fremme, mens garn til næste projekt ligger i chaiselongen. PC'erne bor i deres tasker rundt omkring. Og under overdækningen har vi hængt en tørresnor op til vasketøjet.
Så alt har fundet sin rette hylde.
Og nej, vi ønsker os pt. ikke en stor gulvplante, en ny lænestol, fem ildfaste fade, en suppegryde eller lignende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar