torsdag den 8. august 2013

Favorit-ferie-fodtøj: Klip-klappere!

Stort set alle går i klip-klappere hernede. Eller i det mindste badetøfler. Allerbedst er det hvis de er af plastic, for så kan du gå i vandkanten med dem og når badedagen er over, kan du skylle både tæer OG sko under de dertil indrettede brusere. De beskytter også dine fødder på de glohede fliser eller sand.
Nogle går i Ipanemas og rigtig, rigtig mange går i Havaianas, mit favoritmærke udi klip-klappere. Det er efterhånden en del år siden, at jeg købte mit første par via internettet direkte fra deres hjemland Brasilien. Det behøver man ikke mere, nu kan man få dem overalt.
Jeg kan nævne, at vi i vores selskab kan mønstre to par Ipanemas og fem par Havaianas (alle sorte, så der går ged i den af og til).
I dag, i vandlandet, så jeg en af livredderne gå i et par anderledes Havaianas, som jeg straks forelskede mig i. Og da de så lige lå i den ønskede farve og størrelse i en butik på vej hjem fra bussen, ja så blev de mine. 18 € kostede de, hvilket vist er ok billigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar