tirsdag den 13. august 2013

Første dag som Velleruppere

Ja, så er vores første dag som pendlere snart gået og konklusionen er, at det er gået godt. Vi har en logistikplan der vil noget.
Vi stod op 05.30 og kørte herfra ca. en time efter. Det gik forrygende ud af Holbækmotorvejen (please, bliv ved med det!) og vi afleverede pigerne på morgenfrit omkring 07.20. Efter en god sludder med et par af yndlingspædagogerne, kørte Rasmus mod Brøndby og jeg fortsatte med tog og bus til Frederiksberg, hvor jeg ramte skrivebordet omkring kl. 08.05.
Takket være flekstid (halleluja!) gik jeg kl. 15 og tog bus og tog tilbage til Hvidovre og hentede pigerne. Vi tog derefter s-toget til Vallensbæk, hvor Rasmus hentede os. Turen retur ad Holbækmotorvejen gik uden problemer (please, bliv ved med det også) og vi var vel hjemme i Vellerup lidt før kl. 17.
Kl. 18 havde vi spist aftensmad og madpakkerne var smurte.
Derefter hyggede Mille sig med en film og Maja bankede mig i Yatzy.
Kl.19.30 var børnene puttede og nu har jeg forkælet mig selv med et varmt bad, te og strikketøj. Om et par timer kalder køjen, for i morgen ringer vækkeuret tiiidligt igen (og igen og...)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar