fredag den 23. august 2013

Idyllisk morgendis (og døde dyr...)

Som jeg har nævnt før, er der utroligt smukt i Hornsherred og vi nyder turen hver dag. Husk på, at vi er vant til Stenbroen (provinsudgaven), så det er virkelig noget andet.
I dag lå der en morgendis over de nyhøstede marker og jeg måtte simpelthen ud og tage et par billeder. Rasmus parkerede i rabatten og jeg trådte ud i græsset. Og dér, en meter fra mig lå en død ræv. Den havde død længe og det var først, da jeg fik øje på tænderne, at det gik op for mig hvad det var.
Og det med de påkørte dyr er en mindre hyggelig ting ved at færdes på landet. Foruden de utallige påkørte pindsvin og fugle så vi i dag, foruden ræven, også en sort kat, der var blevet kørt ihjel her til morgen. Der er nogen, der bliver kede af det når de står op. Jeg føler med dem, for det er jo enhver katteejers store skræk, at skulle finde sit kæledyr død på vejen.
Heldigvis har vi været forskånet for det i 12 år, men vi får ondt i maven hver gang Fenja er for længe væk. Men det er vilkårene, det er vi klar over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar