lørdag den 17. august 2013

Logistikløsning på højt plan

Så er den første arbejds- og skole uge gået og vi kan nu foretage 1. evaluering:
- vi skal alle vende os til at stå op 05.30, men det går faktisk fint.
- transporten frem og tilbage tager lang tid, men det går overraskende godt.
- Pladsen i sommmerhuset er trang, men vi er ved at være på plads.
- kattene render rundt med store øjne, men er dog ved at vende sig til de nye omgivelser.
Så alt i alt går det fint med at bo i sommerhuset og pendle til skole og arbejde.
Men.
Det, der er den virkelige udfordring er alle de aktiviteter, der ligger udenfor arbejds- og skoletiden.
I går skulle jeg på udstilling og café efter arbejde med nogle kollegaer. I dag skal Maja til børnefødselsdag i Hvidovre, senere skal vi fejre min mor i Korsør og i morgen skal Mille gudhjælpemig (nej, jeg købte alligevel ikke én i går) til fødselsdag i Hvidovre. Onsdag skal Rasmus til forældremøde på skolen.
Så vi skal virkelig have logistikken på plads. I går hentede Rasmus ungerne og hentede derefter mig på Vesterbro. Så kørte vi til Nyhavn, hvor vi kunne overnatte i min fars lejlighed.
I går aftes gik vi forøvrigt en fin aftentur ned omkring Amalienborg og spiste dessert under "Havfruens" varmelamper i Nyhavn. Da vi skulle gå de få hundrede meter hjem, kom en motorcykelbetjent og spærrede gaden af. Og så kørte der ellers i omegnen af 1500 rulleskøjteløbere forbi.
Der sker altid noget i denne del af byen. I morgen er der Ironman i København og de løber lige forbi min fars hoveddør. Vores for seje Kronprins Frederik deltager forøvrigt.
Senere i dag kører vi Maja til fødselsdag og Mille til legeaftale og i eftermiddag går turen til Korsør. I aften kører vi hjem til Vellerup og i morgen kører Rasmus til Mille til børnefødselsdag. Forældremødet på onsdag betyder, at vi kører i to biler, således at vi kan køre hjem på forskellige tidspunkter.
Snart starter onsdagssvømning, læsekreds og dialogforum også op. Vi skal nok løse logistikken hen ad vejen, men vi kommer helt klart til at måtte sige nej til noget af og til.
Og når vi kommer ud "på den anden side" vil jeg tro, at vi er kvalificerede til at søge job som flyveleder i Københavns Lufthavn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar