søndag den 25. august 2013

Mariuskoften er færdig!

Så lykkedes det endelig at få Mariuskoften færdig. Jeg har ikke strikket ret meget på den under flytteprocessen, men efter at vi er flyttet i sommerhus og det er kommet mere ro på, har jeg endelig fået den færdig.
Det viser sig, at den passer Mille bedre end Maja. Den er lidt lille til Maja og lidt for stor til Mille. Sidstnævnte er dog at foretrække, så Mille har fået den. Det er altid svært det med størrelserne synes jeg. Jeg er ikke flink til at lave en strikkeprøve og jeg måler heller ikke børnene og sammenholder med opskriften. Så det er min egen skyld. Heldigvis har jeg jo to skønne tøser og én af dem kan som regel passe resultatet.
Jeg har allerede købt garn (i samme farver) til en kofte til Maja. Denne gang bliver det modellen Setesdal som er endnu en af de norske mønstre.
Jeg strikker i det norske garn Sandness Smart og jeg har monteret Selbu-knapper på Milles kofte. Jeg er meget tilfreds med resultatet og lærer meget hver gang, som gør næste resultat endnu bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar