torsdag den 29. august 2013

Sød besked

Denne søde besked dukkede frem på anden side af min notatblok i dag, da jeg havde brugt side et og skulle til at bruge side to under et møde. Jeg blev overrasket og glad og viste det til mine to kvindelige med-mødedeltagere. De syntes at det var supersødt.
Det var (naturligvis) en hilsen fra min gode husbond. Han og Maja var på besøg i går i forbindelse med en af vores utallige logistik-udfordringer.
I går onsdag startede den ugentlige svømmeundervisning igen og med starttidspunkt kl. 18.45 kan vi jo ikke nå hjem inden. Derfor er den foreløbige plan, at Rasmus henter børn og derefter kommer ind til mig på Frederiksberg, hvor vi kan spise sammen mv. indtil vi skal afsted. Min chef har sagt ok til det, så alt burde være i orden.
Mille var til børnefødselsdag i går, så hende hentede vi på vej til svømning.
Det gik forøvrigt utroligt godt til svømning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar