tirsdag den 20. august 2013

Smuk morgentur

Vi er nu ved at have vænnet os til pendlerlivet og nyder faktisk turen ned gennem Hornsherred inden vi kører på motorvejen ved Gevninge. Den strækning er nemlig naturskøn og er rigtig "på landet". Vi kører forbi smukke landskaber, bl.a Vellerup Vig som ligger i bunden af et meget kuperet område (billedet). Vi ser sortbrogede malkekøer, heste, rådyr, harer, geder, høns og får.
Rasmus har indtil nu været den primære chauffør "ind" og jeg benytter tiden til at strikke. Børnene slapper af på bagsædet og har travlt med at spotte harer og rådyr til regnskabet.
På motorvejen går det supergodt og vi har ikke oplevet problemer endnu. Den eneste fartnedsættelse der er, er omkring Kornerup Å, hvor der er, med trafikradioens udtryk, solstop. Det betyder, at solen står så lavt, at den blænder bilisterne på strækningen fra Kornerup Å til omkring Roskilde V. Om er par uger løser jordens rotation hedigvis det problem.
Faktisk har jeg det sådan, at turen i bilen til Friheden St. er hygge- og familietid og så begynder den egentlige pendling først for mig der, hvor jeg tager S-toget til Sjælør og derefter bussen videre til Peter Bangsvej.
Så alt godt på pendlerfronten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar