søndag den 29. september 2013

Ahhh, Alenetid!

Mille er inviteret til børnefødselsdag i Hvidovre i dag kl. 10-13 og Rasmus har (næsten) meldt sig frivillig til at agere chauffør og tillige tage Maja med.
Jeg må sige, at det er kærkomment med lidt alenetid. Den sidste tid har været hektisk på alle fronter og energiniveauet har været helt i bund om aftenen. Mange aftener har jeg end ikke orket at strikke én eneste omgang på Majas Setesdalkofte. SÅ er det altså slemt.
Men nu har jeg et par timer for mig selv og har straks kastet mig over et kompliceret hækleprojekt, som jeg har købt garn til for længst. Projektet kræver ro, da jeg skal lære mønstret via en Youtube video lavet af en australsk kvinde. Det går meget godt og jeg skal nok få hæklet det sjal/ tørklæde jeg har sat mig for. Kombineret med arbejdet på Setedalskoften naturligvis. Jeg er faktisk netop i går aftes blevet færdig med kroppen og mangler nu "kun" ærmerne, kanterne og monteringsarbejdet.
Forhåbentlig kommer der nu lidt overskud på energikontoen, så jeg kan få produceret lidt hver dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar