fredag den 6. september 2013

Badning og Bordershop

Vi har forkælet os selv med en forlænget weekend til Lalandia i Rødby.
I går pakkede vi bilen til bristepunktet og kørte som vanlig på job og i skole. Vi holdt dog tidligt fri og kunne trille ind på Lalandias parkeringsplads kl. ca. 16.30. Vi fik hurtigt tjekket ind og fandt derefter vores bolig for de næste tre dage. Det er ren luksus med hele 54 m2 at boltre sig på set i forhold til vores små 45 m2 i sommerhuset.
Rasmus og pigerne greb badetøjet og susede over i Aquadome mens jeg (og min forkølelse) meldte mig frivilligt til at pakke ud, rede senge og lave aftensmad.
I dag har vi været et smut til Tyskland, hvor vi intet andet så end Bordershoppen i Puttgarden. Det var nu også meningen med turen og vi fik provianteret sodavand, slik, vin (i miniture) og nutella til husbehov.
Tilbage i Danmark provianterede vi fødevarer og efter en sen frokost i huset tog vi i Monky Tonky land. Her slog ungerne sig løs, mens vi andre nød en tur i en avanceret massagestol strategisk placeret midt i legelandet.
Vi nåede også en tur i vandland inden vi tog hjem og lavede aftensmad. Vi stegte røde bøffer af en lidt specielt herkomst: nemlig hhv. kronhjort og kænguru. Selv om ungerne synes, det var synd for kænguruen (ikke for kronhjorten) kunne de godt lide kødet. Det kunne jeg også, dog var det noget sejt. Kronhjorten var meget mør, men meget vildt i smagen (naturligvis). Så en klon kunne her være lækker: En kronhjort med pung eller en kænguru med gevir...
Nu står aftenen på afslapning med fodbold og rødvin. Og strik for mit vedkommende.
Ferie er godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar