tirsdag den 17. september 2013

København halvmarathon

I søndags var det store løbedag for mit vedkommende.
Det har været min målsætning at gennemføre Powerade Copenhagen Half marathon i en bedre tid end sidste år.
Jeg er ikke een af de personer som kan løbe noget som helst på rutinen og uden træning. Derfor har jeg løbet gennem hele året og februar var den eneste måned, hvor jeg slet ikke var ude. Første delmål var DHL stafetten i slutningen af august. Mit mål var at løbe min hurtigste 5 km nogensinde! På dagen kom et afbud, så jeg løb en ekstra runde. Der slog jeg min hidtil bedste 10 km tid, så det var meget tilfredsstillende.
I søndags var mere end dobbelt op på distancen - helt præcis 21,095 km.
Jeg havde super back up fra Sus, ungerne og Svigermor. Vi blev sendt afsted gennem Københavns gader kl. 11 og efter 1.56.50 var jeg i mål.
Personlig rekord og endnu en succes oplevelse som løber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar