mandag den 7. oktober 2013

Atter husejere

 
Eller i hvert fald fra 1/12-2013! Vi har simpelthen købt et (forhåbentligt) fabelagtigt hus i Hvidovre,  som vi glæder os til at flytte ind i til december. Det har været en lang proces at få huset i hus(!) men nu er blækket tør på papirerne og "the deal is done!". Vi er begyndt at indrette huset mentalt og tæller ned til d. 1/12.
Huset ligger på en lille villavej meget tæt på børnenes skole og ligger faktisk under en kilometer fra vores gamle hus. Så vi bliver i nærområdet, akkurat som vi ønskede os.
Det har som sagt været en meget lang og ikke mindst hård proces, der har stået på siden juli måned og det har fyldt ENORMT meget. Jeg tror ikke, at vi er gode til at være boligsælgere og -købere, så det er dejligt, at det nu er på plads for de næste mange år.
Huskøbet har været en af årsagerne til, at der har været meget stille på bloggen. En anden årsag er, at vi godt kan mærke de mere end tre timers transport om dagen. Men nu håber jeg, at vi får lille overskud på den mentale konto. Om ikke ikke andet, så for et par måneder, for mon ikke vi får nok at se til med et brugt hus fra 1955?
By the way, Rasmus ønsker sig et par blå Kansasbukser i julegave. Jeg ønsker mig et lammeskind til min gyngestol...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar