mandag den 28. oktober 2013

Storm

 
 
 
Ja, så blev det storm over Danmark. Jeg havde heldigvis bilen i dag og kørte fra jobbet kl. 15.30. Jeg hentede ungerne og derefter Rasmus. Vi havde en aftale i Solrød Strand, hvor vi skulle se på nogle møbler som var til salg på DBA.
Derefter kørte vi, efter råd fra sælger, til Solrød Centeret, for at finde noget at spise. Men sekunder efter at vi var steget ud af bilen, fløj der tagsten ned af et nærliggende hus. Så vi besluttede hurtigt at køre igen. Denne gang hjem! Vi så mange grene, væltede skilte og bortfløjne valgplakater undervejs. Turen gik sådan set fint, og vi stoppede for at spise på en lokal beverding i Kr. Hyllinge. Derefter ventede de sidste få kilometer hjem. Men de gik gennem Egholm Skov og her mødte vi en masse nedfaldne grene og løv. OG et væltet træ på tværs af vejen. Så vi måtte vende om og finde en anden vej. På den vej, ved Egholm Slot, lå der sgu også et væltet træ på vejen!
Tredje gang var heldigvis lykkens gang og vi nåede helskindede hjem. Umiddelbart ser alt ok ud i sommerhuset, bortset fra en del nedfaldne grene og flere inddækninger på annekstaget er også fløjet ned.
Vi besluttede os til at sove i huset i stedet for annekset i nat. Jeg skuler nemlig til vores lærketræ, som vil have retning lige i/på annekset, hvis det skulle finde på at vælte. Så nu sover ungerne trygt på hemsen og vi indtager sovesofaen.
Det bliver spændende at se, hvad morgendagen og lyset afslører hos os og i resten af landet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar