lørdag den 26. oktober 2013

Vinterstøvlerne er i hus

Denne weekend er reserveret til familietid og praktiske gøremål. I dag har vi sovet dejlig længe og spist en god morgenmad. Så kørte vi til Skibby Genbrugsplads, hvor vi snoldede for 25 kr.
Derefter kørte vi til indkøbscenteret Sillebroen i Frederikssund. Vi havde en klar mission: Vinterstøvler til pigerne. Og dette år nogle, der kan klare en våd, dansk vinter. Jeg var rigtig skuffet over de støvler jeg købte til dem sidste år, da de simpelthen ikke formåede at holde deres fødder tørre og dermed varme. Og Milles par var endda dyre Ecco-støvler.
Så derfor har vi i år udvidet støvle-budgettet og har købt et par Sorel-støvler til dem begge. De skulle være 100% vandtætte og kunne tåle temperaturer ned til -40 grader. Så nu kan det godt blive rigtig vinter.
Vi købte forøvrigt også et lammeskind til min mors gamle gyngestol, som skal stå i vores nye hjem. Kvickly havde smukke økologiske lammeskind fra Island til 395 kr. Jeg har set nogle i Bolia til det dobbelte, så jeg bildte Rasmus ind, at det var et godt køb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar