mandag den 25. november 2013

Volbeat i Forum

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I går aftes var Rasmus og jeg i Forum og se Volbeat, som pt. turnerer verden rundt med deres nyeste album "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies". De spiller tre koncerter i Danmark i denne omgang, én i Herning og to i Forum, alle tre totalt udsolgte.
Min far passede ungerne i Nyhavn og så tog vi Metroen fra Kgs. Nytorv til Forum, hvor vi ankom ved 19.15 tiden. Her var opvarmningsbandet Iced Earth godt i gang og vi købte en øl og gik stille og roligt fremad mod scenen. Vi var heldige at få nogle gode pladser ca. 4-5 meter fra scenen (næsten ligesom sidst), så vi fik det hele med!
De spillede naturligvis mange numre fra deres nyeste album, men heldigvis også en del gamle numre herunder mit all time yndlingsnummer "Guitar Gangsters & Cadillac blood". Der var gæsteoptræden af Johan Olsen på nummeret "The Gardens Tale" og af Pernille Rosendahl på"Lola Montez" og "Mary Anns Place".
Vi synes, at koncerten var superfed, selv om ikke alle anmeldere er enige (Thomas Treo din sure idiot). Bandet var nærværende og tydeligvis glade for at spille i Danmark efter mange måneder i udlandet.
Som altid, når vi endelig ER til koncert, sagde vi til hinanden, at det skal vi gøre noget mere, for det er noget af et energiboost at være til rock-koncert.
(Det aftager ganske vist noget dagen efter, jeg er temmelig flad i dag.) 
 
Sætliste
1. Doc Holliday
2. Hallelujah Goat
3. Radio Girl
4. The Mirror and the Ripper
5. The Nameless One
6. Guitar Gangsters & Cadillac Blood
7. Ring of Fire
8. Sad Man's Tongue
9. Lola Montez
10. Heaven nor Hell
11. 16 Dollars
12. Dead but Rising
13. The Garden's Tale
14. My Body
15. A Moment Forever
16. Fallen
17. The Lonesome Rider
18. Mary Ann's Place
19. Pool of Booze, Booze, Booza
20. The Hangman's Body Count

Ekstranumre
21. Caroline Leaving
22. Maybellene i hofteholder
23. Cape of Our Hero
24. Still Counting
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar