søndag den 1. december 2013

Jul i det lille hus

Så blev det endelig første december og senere i dag overtager vi vores nye hus. En længe ventet og meget spændende dag. Vi tænker på huset hele dagen og drømmer om det om natten, så det bliver godt at få nøglerne i eftermiddag.
Der går dog nok noget tid inden vi for alvor kan flytte ind, så livet går videre på 4. måned i det lille sommerhus. Og da det nu officielt er julemåned, har vi pyntet op med pynt, kalenderlys, adventsstage og sågar et lille juletræ. Rasmus sagde: "jeg synes altså ikke, at vi har plads til et juletræ". Men jeg argumenterede for, at vi netop i år har BRUG for ét. Og så købte vi en fint lille såkaldt Sukkertop-gran og pyntede det med lys og pynt. Det blev SÅ fint og i dag lå adventsgaverne under det.
I tirsdags tog jeg til Korsør, hvor mine søstre, min mor og jeg, traditionen tro, lavede juledekorationer sammen. Jeg fik bla. lavet en dørkrans som jeg glæder mig til at hænge på vores nye hus senere i dag.
Det bliver helt sikkert en dejlig, spændende og udfordrende december.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar