lørdag den 4. januar 2014

Så er Setesdalkoften endelig færdig!

Det har taget en krig, men der har været så mange andre ting at bruge tiden på. Faktisk lå den vel også omkring en måneds tid og ventede på at få monteret ærmer.
Men NU er den færdig og jeg er blevet stort set tilfreds. Altså, jeg er altid megakritisk overfor mine egne produkter og jeg er ikke helt glad for koftens for- og halskanter, som er lavet på en anden måde end jeg plejer. Men jeg har fulgt opskriften, så sådan er det. Maja er glad for koften og det er det vigtigste.
Næste projekt er allerede på pindene og er en gen-strikning af min optrævlede sweater. Det går stødt fremad og jeg håber, at den kommer til at passe bedre denne gang.

Setesdalkofte - strikkedata:
Opskrift: Sandnes Garn - Tema 10 Barn/ klassikere
Model: Model 23 - Setesdalkofte
Størrelse: 10 år
Garn: Smart uldgarn fra Sandnes Knapper: Aase-knapper købt HER

NB: dette var forøvrigt blogindlæg nr. 1000! Jeg havde egenligt planlagt at indlæg nr. 1000 skulle være et tilbageblik fra bloggens start d. 01. januar 2012 og frem til indlæg nr. 1000, som jo viste sig at være omtrent to år senere, nemlig d. 04. januar 2014. Nå, men et strikkeindlæg er vel også meget kendetegnende for en stor del af min blogaktivitet. Måske laver jeg et re-cap indlæg på et senere tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar