onsdag den 19. februar 2014

14022014

14.02.2014 - min fødselsdag og egentlig en sjov dato netop i år, hvor årstallet er en spejling af datoen.
Ja, i fredags blev jeg 38 år. Otteogtredive, trettiotte, XXXVIII, årgang 1976. Der er mange måder at skrive det på. Puh, jeg synes at 38 år virker som meget ældre end 37. Det er faktisk noget pjat, for jeg er i grunden ret godt tilfreds med tilværelsen og mit liv i det hele taget. Jeg kunne bare godt tænke mig mig at trykke pause på alderen et par år.
Nå, men vi havde gæster for første gang i huset i lørdags. Min mor kom, som altid, og hjalp med forberedelserne. Den gæve kvinde smurte 56 lækre stykker smørrebrød mens jeg bagte kager og dækkede bord. Vi havde en superhyggeligt dag og jeg fik fine gaver. Det bliver man sjovt nok aldrig for gammel til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar