lørdag den 22. februar 2014

Nyt liv til den gamle gyngestol

Da min mor var ung pige i 1970'erne anskaffede hun sig en gyngestol. Den var brunbejdset og med hynder i sort stof med gule blomster. Da jeg flyttede til København i 1998, fik jeg gyngestolen med. Jeg gik i gang med at slibe den ned, da jeg gerne ville have det lyse træ frem. Det var dog et stort arbejde og på et tidspunkt opgav jeg ævred. Desuden har vi aldrig rigtig haft plads til den, da gyngestole kræver ret meget plads omkring sig. Derfor har den stået i et skur i mange år. Men NU har vi plads, så nu kan den endelig komme i brug igen. Jeg har valgt at male den blanksort (glans 90). Et lag grunder og fem lag sort maling skulle der til.
To puder af lammeskind fra IKEA udgør hynderne og snart kan jeg indtage gyngestolen til mange timers strik. Jeg mangler sådan set bare noget lys i form af en gulvlampe af en art.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar