torsdag den 27. marts 2014

"Jeg har købt en gave til os..."


Sådan sagde Rasmus til mig i går, da jeg kom hjem fra arbejde. Spændende, for i disse husrenoverings-tider kan det betyde alt fra et nyt dørhåndtag til en regnvandfaskine. Men nej, min søde mand har simpelthen købt koncertbilletter til Morten Harket i maj måned! I LONDON!!!
Det er helt vildt og jeg har svært ved at fatte det. Men nu har han også arrangeret børnepasning samt booket fly og hotel.
Morten Harket er den tidligere forsanger i det succesfulde norske band A-ha og han profilerer sig også stadig som "the voice of A-ha". Han har, udover A-has mange albums, lavet fem soloalbums og der er et sjette på trapperne. Hans soloalbums er mere poetiske og melankolske end A-has synes jeg og det kan jeg godt lide.
Jeg stiftede beskendskab med Morten Harket for første gang en iskold vinterdag i december 1995, hvor jeg var au-pair i Norge. En flok veninder og jeg tog ind til "Spikersuppa" (Eidsvolls Plass) i centrum af Oslo for at høre en gratiskoncert med Morten Harket i anledningen af hans dengang nye album "Wild Seed".
Jeg var solgt med det samme, købte cd´en og hørte den om og om igen. Den dag i dag minder albummet mig om den mageløse tid i Oslo. Jeg fandt ud af, at han var/ havde været/ blev igen forsanger i A-ha og kastede mig også over deres materiale.
Da jeg mødte Rasmus i 1997, viste det sig at han havde lyttet til A-ha i mange år. Så i hvert fald én fælles interesse der!
Jeg tror ikke, at Rasmus har hørt så meget af Morten Harkets soloprojekter, men det kommer han til. Og, jeg forventer egentlig også, at der muligvis bliver spillet et enkelt A-ha nummer eller to til koncerten.

Tak for gaven Skat, vi får en fantastisk tur os to!

Prøv at høre (og se) Morten Harkets seneste singleudspil "Brother". Det er sindsygt smukt synes jeg.Ingen kommentarer:

Send en kommentar