søndag den 16. marts 2014

Seat Leon'en er solgt og ny brugt erhvervet

Det er jo ikke den store hemmelighed at jeg er glad for biler. Problemet er bare at det er en meget dyr hobby, så der skal indgåes nogle kompromiser af og til.
Sus har tit spurgt hvorfor vil du sælge Seat'en?
Svaret har ikke været særligt konkret eller begrundet. Faktum er dog at jeg satte Seat'en til salg og efter ca 1 måned kom er en fyr midt i tyverne, som bare måtte købe bilen. Jeg fik en god pris for den og satte straks søgningen ind på en afløser.
Sus har ganske få krav til en bil, men de er tæt på at være ufravigelige.
Fruens krav er: 4 døre (der røg coupe drømmen), anhængertræk, sædevarme og fartpilot.
Jeg vil gerne have en lidt special bil, og jeg har kigget på flere forskellige løsninger.
Jeg har prøvekørt en Alfa Romeo 159 2,4 diesel. En fantastisk motor og lækker lækker bil. Jeg nåede så langt at få en bil på lift. Det var en lidt trist oplevelse. Forbroen var meget rusten, og ville formentlig ikke gå igennem syn næste gang. Kosmetisk havde den også levet et hårdt liv. Næste bil jeg prøvede var en BMW, som jeg hurtigt forelskede mig i. Den var rigtig fin, men der var ikke sat mange krydser på ekstraudstyr, så ingen sædevarme, intet anhængertræk eller fartpilot.
Nu dukkede der så en anden BMW op hos en anden forhandler.
Den havde en god pris og alt det udstyr vi søgte.
Efter en prøvekørsel slog jeg til med det samme, og hentede bilen i torsdags.
Det er en BMW 320i der har kørt 167.000 km og som har en masse udstyr. Alle Sus' krav er opfyldt og derudover er den udstyret med lys læder kabine, klimaanlæg, regnsensor og meget andet.
Den kører supergodt, og jeg håber at vi bliver tilfredse med den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar