søndag den 9. marts 2014

Tempelblomst

 
 
Så er jeg færdig med min udgave at Annette Danielsens "Tempelblomst" fra bogen "Østen for Solen". En poncho med ærmer/ manchetter i bladmønster strikket i to tråde Blackhill højlandsuld i farven Flødeskum.
Ponchoen har taget nøjagtig en måned at fremstille og har drillet mere end en gang undervejs. Jeg er godt tilfreds med resultatet på trods af en åbenlys fejl, som dog nok kun kan spottes af andre Tempelblomst-strikkere.
Nu må vi se hvor meget jeg får den brugt. Den er tiltænkt til kølige sommeraftener over kjolen. Derfor har jeg også valgt en lys farve. Generelt set må Tempelblomst nok være udtænkt som netop overtøj, for hvordan Søren skulle man egentlig få en jakke over den?
Nå, men nu er den færdig og et nyt strikketøj kan begynde. Jeg kan afsløre, at det bliver islandsk denne gang.

Opskrift: Annette Danielsen fra bogen "Østen for Solen".
Model: "Tempelblomst"
Størrelse: Str. L/XL
Garn: To tråde Blackhill højlandsuld i farven "Flødeskum". Begge fra Garnudsalg.
Tips: Vær meget skarp i starten, så du får ribben til at gå pænt over i mønstret. Mange laver fejl her. Inkl. mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar