søndag den 27. april 2014

Weekend med stort W

Jeg var jo til generalforsamling i grundejerforeningen i går formiddag. Det gik sådan set godt nok, der var da kun en enkelt der blev smidt ud...
Nå, men da mødet var hævet så begyndte weekenden for alvor. Vejret var jo pragtfuldt og pigerne og jeg (Rasmus havde ærinde i Kbh.) pakkede en kurv, hoppede på sommerhuscyklerne og kørte en lang tur og endte ved Iskiosken ved Vellerup Vig. På turen hjem holdt vi te-pause ved en bænk højt oppe på bakkerne ved Isefjorden og nød den smukke udsigt.
Søndagen slappede vi om muligt endnu mere af. Primært i haven, hvor vi fik sat skik på græsset samt bede og krukker.
Vi spiste frokost på terrassen og nød simpelthen bare vores lille oase. Samtidig fik vi lagt foreløbige planer for, hvordan vi kringler det faktum at pigerne om få år vel ikke længere vil sove i samme værelse som os mere. Løsningen kunne være at overlade hele annekset til dem og indrette det som hybel. Så kan Fatter og jeg atter indtage sovesofaen. Eller hemsen.
Faktisk faldt der en sten fra mit hjerte, for vi havde talt om, at så måtte vi sælge sommerhuset og købe et andet og større. Problemet er bare, at det har jeg ikke lyst til. Og nu behøver vi det måske heller ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar