torsdag den 15. maj 2014

Hello London!

Ja, så er Rasmus og jeg sørme smuttet til London. Jeg har godt nok været nervøs, for vi skulle flyve med Norwegian, som er på vej i strejke og hvad ved jeg.
Men vi kom afsted planmæssigt i dag, så må vi se om vi kan komme hjem igen. Den tid den sorg.
Vi fløj til Gatwick og tog derefter en bus til Earl Court, hvor vi tog en taxi de sidste par kilometer til vores hotel, som ligger i området. Shepherd's Bush. Hotellet hedder K West og er super lækkert. Efter check in, en kop kaffe og en god frokost gik vi til nærmeste "tube" og købte et Oystercard og tog ind til stationen Queensway, hvorfra vi gik over i Kensington Gardens. Vejret var skønt og varmt og vi så en fin statue af Peter Pan samt Prinsesse Dianas Memorial Fountain. Vi gik videre langs bredden af søen The Serpentine og ind i Hyde Park. Vi fortsatte op til Buckingham Palace og derefter videre forbi Parliament, hvor Big Ben slog kvart over fem. Vi gik over Westminster Bridge for at komme over til det store pariserhjul London Eye. Vi købte billetter og strøg direkte ind i en kabine uden kø. Turen varer ca. 30 minutter og giver en fantastisk udsigt over hele London.
Efter turen tog vi tuben hjem og provianterede i et lokalt supermarked inden vi tog tilbage til hotellet og slappede af efter en skøn dag i Lækre London.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar