søndag den 11. maj 2014

Mors Dag

I dag er det jo Mors Dag. Vi er i Korsør hos min mor, hvor vi i går aftes var samlet med mine søstre og deres mænd for at se melodi grand prix finalen. Jeg er stadig lidt i chok over at "den skæggede dame" vandt. Det har udviklet sig til noget af et freak-show synes jeg. Men, vi hyggede os gevaldigt.
I morges fik jeg min Mors Dags gave. En fin kuvert med masser af små sedler med tjenester på, som jeg kan indløse når jeg har lyst. Jeg har også fået et par fine hortensiaer til haven og et par (selvindkøbte) strikkebøger.
Mille og Rasmus kørte til Slagelse for at hygge om svigermor, mens Maja og jeg blev i Korsør hos min mor.
Vi gik en lang tur ved Storebælt, hvor der var blæs på vinden og høje bølger. To af os fik da også ufrivillig fodbad. Men udover det var det en skøn tur.
En superdejlig Mors Dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar