onsdag den 21. maj 2014

Stråbryllup

 
I dag har Rasmus og jeg været gift i ni år. Ingen af os huskede på det i morges, men det er altså vores stråbryllupsdag i dag. Vi har ikke planlagt at fejre det, faktisk skal jeg ud med et par gamle kollegaer efter arbejde og Rasmus skal til svømning med pigerne. Så vi må tage revanche en anden gang. F.eks. i september, vi skal på weekendtur til Barcelona. Det fandt vi lige på i går (Rasmus skal derned i tre dage med jobbet og så støder jeg til til weekenden). Så det må udgøre bryllupsgaven for i år tænker jeg.
Men tillykke med dagen Skat. Vi har det godt sammen, du er relativ nem at være gift med og jeg elsker dig, så lad os satse på guldbryllup i 2055 (måske bør vi allerede nu booke lokaler på Månen. Eller måske Mars?).

1 kommentar:

  1. Stråbryllupsdag...Snakkede om bryllupsdage i dag på arbejdet. Kunne ikke huske hvad 9 år hed, og strå var ikke et af dem jeg tænkte på. Lidt sjovt valgt. Nå, men Tillykke med Stråbryllupsdagen så :-)

    SvarSlet