søndag den 4. maj 2014

Weekend i festligt lag

Vi er nu ved at komme så meget på plads i huset, at vi endelig har kunnet genoptage kontakten med vores venner. Både fredag og lørdag havde vi gode venner på besøg. Det var herlige gensyn og vi hyggede os meget.
Og søndag fik vi endelig, endelig afholdt Milles 7 års børnefødselsdag med små 6 måneders forsinkelse. Pigerne fra klassen kom kl. 11 og fejrede vores skønne Mille, som var så glad så glad. Vi startede med gaveudpakning ved hjælp af "Flaskehalsen peger på". Så spiste ungerne "Hvidovreplatter" og så var der fri leg indtil en mystisk ledetråd pludselig dukkede op. Det viste sig at være første post i en skattejagt i haven. Ungerne jagede ledetråde på hele matriklen og fandt tilsidst skatten (slikposer) i drivhuset.
Efter slikposerne var blevet fortæret, var det tid til mere sukker i form af kage og børnechampagne. Her blev der også sunget fødselsdagssang og pustet lys ud. To kærester blev det til.
Vi sluttede festlighederne af med en god gang stop-dans og kl. 14 blev tøserne hentet af deres forældre.
Mille fortrak til sit værelse, Rasmus greb støvsugeren og Maja og jeg hev cyklerne frem og kørte ruten fra i går.
Vi sluttede en skøn weekend af med mad fra "Den Gyldne Måge" og Superliga fodbold i flimmeren (og så lige strømpestrik til James Bond).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar