mandag den 9. juni 2014

En perfekt sommerdag

 
 
 
 
 
 
Vi er i sommerhus denne Pinseweekend og vi ankom lørdag eftermiddag/ aften i to hold/ to biler, da vi havde forskelligartede aktiviteter forinden.
Søndag morgen sov vi længe og spiste nybagte scones til morgenmad. Rasmus fik overstået græsslåningen i fin stil inden kl. 12 som er deadline på søn-og helligdage heroppe. En herlig regel!
Efter frokost pakkede vi tæpper, badetøj, håndklæder og krabbefiskegrej og kørte til Fjorden. Der gik ikke længe før tøserne var i vandet og nåede hele tre badeture spredt udover eftermiddagen.
Rasmus og jeg var meget optaget af krabbefiskeriet og fik pludselig selskab af en masse børn og voksne der hjalp til med at bjærge fangsterne. Vi fik fanget henved 20 krabber, en del fjordrejer og en enkelt lille fisk. Det var supersjovt og jeg vil tippe på, at vi sad der i 2 1/2 time.
Sidst på eftermiddagen kørte vi hjem og tændte op i grillen for at grille svinekam til flæskestegssandwich. Vi nød en gin & tonic mens vi ventede. Til maden fik vi en god rødvin og til dessert serverede jeg "Eton Mess" (jordbær, flødeskum, marengskys og revet chokolade blandet sammen).
Aftenen sluttede foran flimmeren til "Robin Hood" med Russel Crowe.
Hvis du spørger mig, var vores søndag et pragteksemplar på en perfekt sommerdag.
Flere af dem tak!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar