søndag den 22. juni 2014

"Må jeg låne din iPad..."

"... kl. 14?" Sådan spurgte Rasmus Mille her til formiddag. Der kommer Formel 1, Kevin M. ligger godt for og Rasmus har glemt sin egen iPad.
Svaret? Det lød: "Det ser vi lige på!"
Der sank underkæben lige et par cm... Det bemærkede ungerne og sagde så: "Det har jeg lært af jer!" SÅ brød vi ud i skraldlatter, for det mindede os om en Truth Facts fra WulffMorgenthaler: Hvad dine forældre siger >< Hvad det betyder. Direkte oversat betyder Milles svar altså: "Lad os vente til du har glemt alt om det!".
Så det er spændende om der bliver Formel 1 til Rasmus i dag.

PS: Mille er ikke glad for at jeg blogger om hende - jeg tror hun bliver lidt pinligt berørt, hvis nogle nævner det for hende. Hun vil heller ikke have at jeg fortæller om ting hun har sagt eller gjort. På trods af, at jeg understreger at det ikke er for at udstille hende, men fordi jeg synes hun er klog, snu og fremme i skoene og at det er jeg stolt af.
Normalt respekterer jeg hendes ønske, men det sjove i dagens episode er jo, at WF's oversættelse af "det må vi lige se på" ER sand. Og vi forældre bruger vendingen i flæng. Tænk, at få den brugt imod sig af sin 7 årige datter. DET er da for grineren! Og tegn på snu datter...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar