tirsdag den 22. juli 2014

En "ny" cykel til Mille

 
 
 
Som nævnt i sidste indlæg var vi en tur på Skibby Genbrugsplads igen igen. Vi er jo blevet stamkunder derude og er da også på fornavn med Inga (butiks"Mutter").
Det første vi kigger på er cyklerne. Vi var jo så heldige at finde en fin cykel til Maja sidste gang og også Rasmus´ og min sommerhuscykel er derude fra.
Denne gang stod der en fin "regnbue-racer" til Mille. Velholdt og i god stand (et godt tip er at tjekke om der er luft i dækkene - er der det, er resten af cyklen som regel også i orden). Den nuppede vi, da hun er vokset fra hendes anden sommerhuscykel. Pris: 30 kr.
Så kiggede vi videre og fyldte en kurv med en masse "Komputer" og "Spis Bedre"-blade, et par bøger, en grøn retrobakke, et fint lille, grønt glas (til samlingen), en "flyder" til brug ved stranden, en rød Stelton termokande, en Steltonbeholder i stål (ganske vist uden låg - men har vist sig yderst velegnet til at "baske" ingredienser i til Mojitos), et bue- og pilsæt til ungerne, et par fede solbriller og symaskinenåle nok til et helt liv. Pris: 30 kr.
Altså igen et forbrug på 60 kr. Så har alle da råd til at gå shop-amok!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar