torsdag den 31. juli 2014

Ferieglimt fra Langeland

Ja, vi tilbringer jo som bekendt vores fjerde sommerferieuge på Langeland.
Sommerhuset ligger et par kilometer syd for Lohals i et sommerhusområde få hundrede meter fra vandet. Her har vi badet en masse og også fanget adskillige dusin krabber (inkl. gengangere).
Sommerhuset har otte sovepladser, alt i moderne bekvemmeligheder og har til ungernes store fornøjelse spabad, som de bruger flittigt. Der er også sauna, som vi dog ikke har anvendt.
Vi har allerede oplevet en masse på Langeland, herunder Kunstudstillingen TICKON i Tranekær Slotspark, vi har været i Rudkøbing, set de vilde heste og hatbakkerne på Sydlangeland, vi har badet på den smukke rullestensstrand ved Dovns Klint, kravlet ind i Hulbjerg Jættestue, set det smukke Kelsnor Fyr, været i Bagenkop (ikke et hit, Mille mente der stank for meget af fisk) og ellers har vi bare nydt det lækre sommervejr krydret med masser af is og drinks. Aftenerne er klare og lune nok til at vi kan spejde efter stjerneskud. Og med held, her til aften så begge piger deres første stjerneskud. Herligt, at vi i fællesskab kan begejstres af disse smukke naturfænomener.
Nu tager vi hul på de sidste par dage, hvor vi har planlagt at få set endnu mere af Langeland.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar