lørdag den 19. juli 2014

Flere ferieglimt

Nu lakker tre ugers sommerferie (desværre) mod enden og fra mandag morgen står den atter på job inden vi snupper endnu en uges ferie (yay!).
Vi har haft tre pragtfulde uger, hvor vejret langt overvejende har været fantastisk.
Siden sidste Ferieglimt-indlæg har vi oplevet en masse. Vi havde en superdag i Tivoli sidste torsdag og om fredagen kom min mor på besøg til praktisk weekend. Rasmus fik opbrudt bunden i teknikrummet til den hedengangne havedam og fik kørt en masse skidt og skrammel væk. Min mor og jeg brolagde (så godt vi kunne) vores haveskur - en helt uventet opgave, der dog blev vellykket og gjorde haveskuret meget mere anvendeligt. Søndag regnede det, så der tog vi i IKEA og købte en sofa.
Mandag regnede det også, så der tog vi i Valby Vandkulturhus, som er en offentlig svømmehal/ minivandland og -kurbad.
Tirsdag tog vi i Lindevangsparken - en fin bemandet legeplads på Frederiksberg og onsdag var vi på Arken.
Ind i mellem alle vores udflugter har vi fået ordnet en del praktisk derhjemme, såsom at få samlet sofa, syet forhæng og pakket flyttekasser ud.
Torsdag kørte vi atter i sommerhuset, hvor vi knapt var landet inden vi befandt os på en båd på Isefjorden.
Pigerne sov i telt til fredag, hvor vi slappede af i haven og hvor vi også tog et par timer til Fjorden for bade. Pigerne sov også i telt til lørdag, hvor vi som sædvanligt tog på Skibby Genbrugsplads (mere om det senere). Lørdag frokost fik vi besøg af Birthe, Torben og Familien Funder. Vi hyggede med hotdogs og kolde drikkevarer i skyggen, for temperaturen ramte 30 grader i skyggen. Sidst på eftermiddagen drog gæsterne afsted og tog tøserne med.
Så Rasmus og jeg slutter ferien mutters alene. Senere får vi dog selskab af et par Mojitos og vil desuden sove i teltet i nat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar