lørdag den 5. juli 2014

Fra leje til leje

I går tog vi endnu en tur ud i det blå i Den Blå. Denne tur var noget helt særligt, da vi havde talt om netop denne tur i årevis. Så da vejrudsigten sagde høj sol og 28 grader pakkede vi badetøj, mad og drikke, parasol, tæpper, hækletøj mv. og drog af sted.
Udgangspunktet var sommerhuset og så kørte vi stik nord og endte på nordspidsen af Hornsherred. Her tog vi den lille færge M/F Columbus fra Kulhuse til Sølager.
Vi kørte en lille runde i Hundested inden vi satte kursen mod vores første destination Liseleje. Her slæbte vi al vores habengut ned på den fine sandstrand og slog lejr. Vi var der vel en tre timer inden vi kørte videre mod Tisvildeleje. Her købte vi en stor is, som vi spiste ved endnu en fin sandstrand.
Næste stop var Rågeleje, hvor Rasmus og pigerne tog endnu en dukkert. Her var stranden dog meget stenet og Mille skar sig på storetåen. Nok det hun vil huske bedst fra Rågeleje. Sidste stop på turen var Gilleleje. Her spiste vi aftensmad på restaurant "Far til fire" et godt og velbesøgt sted med udsigt til Kattegat.
Derefter gik turen atter mod Vellerup efter en skøn, skøn tur som levede op til alle vores forventninger (minus det med storetåen...).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar